Egy igazi
Fine Dining felfogású mester.

AJÁNLATOT KÉREK
Hidd el Nekem, ezt bátran le merem írni, mert annyira biztos vagyok ebben, és nem az arcom nagy (pedig sok fotós mondta már, hogy nem férek bele a csoportképbe) De ne félj, nem is akarok, mert ez nem az én esküvőm, nem is én akarok mindenhol szerepelni, nem is én leszek a középpontban!!

Neked és a választottadnak milyen elvárásaitok vannak egy ceremóniamesterrel szemben?

Ez nem az a weboldal, ahol azt kell olvasnotok, hogy X száz esküvővel a hátam mögött, de jó gyerek vagyok. És ez nem az a weboldal, mint a legtöbb átlag ceremóniamester oldal, ahol a már-már akár közhelynek számító „leveszem a vállatokról a terhet”, vagy „ez a nap csak rólatok szól” alapszlogeneket puffogtatom.

Senki nem tesz rád egy raklapnyi terhet,

és te sem teszel magadra, mert úgy fogod érezni, már a szervezési, felkészülési szakaszban is, hogy áll melletted (természetesen a párodon kívül) valaki (én a ceremóniamester), aki annyira érti a dolgát, hogy még akár a telefonod pin kódját is rá mered bízni.

Ez a duma már szerintem és remélem alap, és ez nem is érdekel már senkit! Csak egy valami érdekel téged is.

 • Milyen lesz a lagzim?
 • Miket fognak majd mondani, hogy emlékeznek vissza majd a vendégek akár hetek múlva is?
 • De talán a legfontosabb: Én hogy éreztem magam?

Neked és a kedvesednek ez az egy esküvőtök lesz csupán, így egyáltalán nem mindegy milyen hangulatban telik majd el.


AJÁNLATOT KÉREK

Bizton állítom, hogy csak kevesen vannak,

akik ilyen szakmai attitűddel, ilyen hozzáértéssel vannak megáldva, mint én.

 
Kinga Fodorné Horváth
Kinga Fodorné Horváth
2020-12-18
ajánlja
A közös munkát megelőzően olyan részletes, alapos, több oldalas forgatókönyvet kaptunk - időpontokkal, nevekkel, címekkel, telefonszámokkal -, amilyet korábban még egy kollégától sem! Szolgáltatóként hiszek benne: azért dolgozunk, hogy két ember életének legszebb napját tegyük tökéletessé és ebben Attila fantasztikus partnernek bizonyult. Jó szívvel ajánlom minden esküvőre készülő párnak!
Kardos Fanni
Kardos Fanni
2020-11-05
ajánlja
Attila már az érdeklődő telefon során meggyőzőtt minket, hogy nekünk rá van szükségünk az esküvőnkön. Aprólékos, összeszedett és nem utolsó szempont, hogy humora is van. 😊 Hatalmas segítség volt, így az esküvőnk napját nekünk már csak élvezni kellett. Szuper menetrendet állított össze, a szolgáltatók munkáját összehangolta és a játékait imádta a násznép, mert még ilyenekkel nem találkoztak és jópofák voltak. Nem szerettünk volna pajzán poénos, verselő vőfélyt, ezért Attila tökéletes választás volt, mert ennek szöges ellentéte volt, de attól még a humorát nem veszítette el. Köszönjük, hogy koordináltad és tökéletessé tetted életünk egyik legszebb napját 🥰
Ákos Németh
Ákos Németh
2020-10-20
ajánlja
Attilát 30. születésnapomra kértem fel ceremóniamesternek, hangulatfelelősnek. Remek programokkal, feladatokkal készült, amivel az egész buli hangulatát végig tudta fokozni. Mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály remekül érezte magát. Lazaságával, természetességével, jó humorával magas szintű szolgáltatást nyújtott. Maximálisan és bátran ajánlom őt mindenkinek! Köszönjük, hogy ilyen jól érezhettük magunkat családunk és baráti társaságunk körében!🙂
Daucsó Zoltán
Daucsó Zoltán
2020-10-19
ajánlja
Attila remek választás volt az esküvőnk koordinálására. Rengeteget segített az előkészületekben, rendkívül rugalmas volt a bizonytalan időszakokban. Az esküvő napján pedig semmi miatt nem kellett aggódnunk, mindent kézben tartott, mindenre odafigyelt és fenntartotta a hangulatot :) Maximálisan elégedettek voltunk, bátran ajánljuk! És köszönünk mindent :)
Józsáné Busznyák Diána
Józsáné Busznyák Diána
2020-09-21
ajánlja
Attila egy nagyon tapasztalt, profi, precíz ceremóniamester. Hatalmas segítség volt. Amikor először találkoztunk vele, rögtön mindketten éreztük, hogy őt kell választanunk. Bármiben is elakadtunk, azonnal tudott rá egy frappáns ötletet. A profizmus mellett pedig megismertünk egy nagyon barátságos, kedves embert, akit nagyon megkedveltünk. Bátran ajánlom bármilyen és bármekkora esküvőre Attilát, biztos kezekben lesz a Nagy nap! 😊 Köszönjük!!😘
Olvasd el a többi véleményt is

Másik dolog, amiben nagyon biztos vagyok:

Senki kedvéért, és senki pénzéért nem fogok népies, hímzett mellényes, parasztinges, tollas kalapos vőféllyé (nőféllyé) átalakulni.

Bár minden elismerésem a szakma ezen irányzatát művelőknek, akik versekben, rigmusokban beszélve, esetenként erőltetett poéngyárosként szerepelve kívánnak a lagzi középpontjába kerülni.

Ez nem én vagyok!!!

Ha ezt a hagyományos stílust szeretnéd, akkor nyugodtan nyomj egy X jelet a jobb felső sarokban!

Akkor is kattints ide, ha öndicséretet és egy ömlengés sorozatot szeretnél olvasni itt a hiper-szuper képességeimről! De előtte még kívánok nektek örömteli készülődést és sok boldogságot!

Viszont, ha nem egy sablont, nem egy újra meg újra ismétlődő, fantasztikus képességekről szóló sorozat másolatot szeretnél itt átnézni, akkor a ceremóniamester oldalamon a helyed.

Amennyiben, még itt vagy és olvasol tovább, akkor elmondom, mi van ezek helyett.

Van helyette elegancia(nem egy öltönyben tolom végig a szezont!),kifinomult stílus, egyéniség, minőségi és komoly ,100 %-os felelősség érzettel, garanciával ,teljes odaadással, empátiával, kellő, de nem tolakodó humorral kézben tartott profi lakodalom.

Hogy is kerültetek
ide hozzám?

Van egy kitűzött esküvői dátumotok, és
ceremóniamestert kerestek.

Átélni, és nem túlélni
szeretnéd az esküvődet!


 • Az is biztos, hogy a kiszemelt dátumotokon mindketten esküvőn leszünk, már csak az a kérdés, hogy együtt éljük-e át az élményt?
 • Az is biztos, és minden túlzás nélkül mondom, hogy nem utazom a korlátlan alkoholos italcsomagra, és nem hajtom a fejem a térdemre ital gőzösen már a vacsora előtt (és később sem)!
 • Az is biztos,hogy a vacsora után sem csomagoltatom össze a szolgáltatói asztalon megmaradt sültestálat, a másnapi családi ebédemre.
 • Az is biztos,hogy profi, egyedi munkával, szinte veletek együtt lélegezve, maradandót, örök élményt szeretnék alkotni
 • Az is biztos,hogy valós, és hiteles, és nem gépen „” jelek közé szerkesztett, jól marketingelt referenciákat olvashatsz rólam.

Nekem is van egy foglalási naptáram, ami igen gyorsan telik.

(ez nem nagyképűség, bár a fotósok véleményéről már fentebb írtam)


 • Az is biztos,hogy az algopirin is profi megoldás a fájdalomcsillapításra (és veszik is a népek),úgy én is megnyugtató megoldás vagyok az esküvőtökre,akár 200-300 ember előtt is.
 • Az is biztos, hogy nem az vagyok, aki a szertartások után egy rendőrségi megafonnal hadonászva, próbálja a nemlétező hangját kompenzálni, és így terelgetni a násznép megrémült tagjait.
 • Az is biztos ,hogy nem is szeretnék egy díszes szobanövény mintájára, egész este a sarokban ácsorogni,szótlanul reggelig, néha egy pohár vizet igényelve. Nem ezért szerződök.
 • Az is biztos ,hogy nálam olyan nincs, és én olyat nem mondok, hogy „ez a szokás, ezt így illik”
 • Az is biztos, hogy kinőttem már a kiscsikó koromat is, nem a szingli koszorúslányok becserkészése lebeg a szemem előtt (inkább az énekesnő…), csillapítva a tesztoszteron túltengésemet.

AJÁNLATOT KÉREK

De tudom, hogy Te megengedheted magadnak

Arra szoktam mindenkit bíztatni, hogy ne egy web és facebook oldal jól mutató fotói szerint döntsenek csak, bár fontos az is!(szerintem nekem is vannak ilyen fotóim) és ne csak az árak vezéreljenek, mint akik jobbról –balra olvassák az éttermi étlapot.

Tudom, hogy az ár is befolyásoló tényező, de ahogyan mondják a jó nem olcsó, az olcsó nem mindig jó. Persze mindig van és lesz is olyan, aki olcsóbban megcsinálja.

Döntsenek úgy, hogy embert választotok ,ezért mindig szeretem az ajánlatomat arccal is párosítani, próbáljatok ki egy szimpátia beszélgetéssel. Bátran felvállalom magam, hiszen, nem csak nektek, hanem nekem is fontos, kivel és kinek szeretnék dolgozni.

Legyen az esküvőd
olyan, mint te!


Nem az a jó cm. aki képes egy jó lagzit valahogy levezetni, hanem aki képes felejthetetlenné tenni! A népi motívumokon kívül szinte minden tematikát bevállalok, és ide idéznék egy régi klasszikust, szeretett komikusunk Hofi Géza tollából:

„ Jó pénzért sz……….. , ny………… , akár gombot is varrok”


Nézd meg a videót, amit bevállaltam MEGNÉZEM


AJÁNLATOT KÉREK

Nálam a forgatókönyvezés olyan mint egy Fine Dining menüsor megtervezése egy menő Gourmet étteremben. Amit mindig is tudni akartál a Fine Diningról, csak sosem merted megkérdezni. Sokan nem is értik miért lehet, egy tányérról lelógó prézlis húst krumplival lecserélni erre?

Nem egy nagy tányérra ejtett pötty, amit fogásnak hívnak! A fogások nem csak küllemükben szemet gyönyörködtetők, és már-már képzőművészeti alkotások, hanem ízeiben, zamatában egy tudatosan kialakított menüsor részei. Minden apró részletnek megvan a funkciója, a legutolsó morzsa is illeszkedik arra az ívre, amit a séf kitalált.

A forgatókönyv is ugyanez. Az egymásra épülő események sorozata, a te elképzeléseidnek, stílusodnak megfelelően.

Nem akarlak meggyőzni arról, de hidd el, ez nem a sznobizmus magas foka, és nem a vastag pénztárcájú párok kiváltsága. Szerintem az ilyen forgatókönyv a mai haladó és modern esküvői felfogású pároknál(mint amilyenek ti is vagytok) ez egy alappillér, és sokan kezdenek rájönni, hogy a minőség és a szakértelem felé kell lépni.


Jó helyen jártok ha,

 • olyan szakembert kerestek, aki tudatos, figyel rátok, és aki mellett biztonságban érzitek magatokat, és akinek emellett stílusa is van,
 • arra vágytok, hogy a felkészüléstől az utolsó vendég hazatértéig profi támogatásban legyen részetek.
 • tapasztalt, az emberekkel remekül bánó, és a szakmájában profi ceremóniamestert kerestek, akiről a násznép tagjai azt hiszik egy kedves rokon,vagy barát.
 • elsősorban jó beszédkészségű,szórakoztató szolgáltatást nyújtó,de a népies vőfély stílust teljesen nélkülöző, fiatalos ceremóniamestert kerestek.

Mindannyian nagyon sokfélék vagyunk és hozzátok sem illik bármelyik ceremóniamester. Bízzatok az ösztöneitekben. Kérdezzetek meg ismerősöket, az esküvőszervezőtöket, olvassatok véleményeket esküvővel kapcsolatos blogokban és amellett döntsetek, akiről kétely nélkül tudjátok: ő kell nekünk.

Amit érdemes keresni az a biztonság, magabiztosság, megbízhatóság és tapasztalat. A jó választással nektek már csak annyi dolgotok lesz, hogy élvezzétek a nagy napotokat és a profi támogatást a felkészüléstől a buli végéig.

Sok-sok átélt esküvői szituáció, formálta és folyamatosan formálja a tudásomat,megfűszerezve a vele született tehetségemmel. Ez tesz még kifinomultabbá, amire neked csak egy igent kell mondani.

AJÁNLATOT KÉREK

Mit mond az a szolgáltató kolléga, aki dolgozott már ,és szeretne is még velem dolgozni?

Amennyiben szeretnél te is hasonló élményeket átélni, és te is szeretnél hasonló referenciákat írni rólam, akkor válassz engem!

Igen, szeretnénk Veled átélni

Legyen az esküvőd olyan, mint te!

Kérj ajánlatot,
hogy szívesen emlékezz életed legszebb napjára

  Legyen az esküvőd olyan, mint te!

  Kérj ajánlatot,
  hogy szívesen emlékezz életed legszebb napjára

   Legyen az esküvőd olyan, mint te!

   Kérj ajánlatot,
   hogy szívesen emlékezz életed legszebb napjára

    Legyen az esküvőd olyan, mint te!

    Kérj ajánlatot,
    hogy szívesen emlékezz életed legszebb napjára

     Legyen az esküvőd olyan, mint te!

     Kérj ajánlatot,
     hogy szívesen emlékezz életed legszebb napjára