Senki kedvéért, és senki pénzéért nem fogok népies, hímzett mellényes, parasztinges, tollas kalapos vőféllyé (nőféllyé) átalakulni.
Bár minden elismerésem a szakma ezen irányzatát művelőknek, akik versekben, rigmusokban beszélve, esetenként erőltetett poéngyárosként szerepelve kívánnak a lagzi középpontjába kerülni.Ha ezt a hagyományos stílust szeretnéd, akkor nyugodtan nyomj egy X jelet a jobb felső sarokban!
Akkor is kattints ide, ha öndicséretet és egy ömlengés sorozatot szeretnél olvasni itt a hiper-szuper képességeimről! De előtte még kívánok nektek örömteli készülődést és sok boldogságot!
Viszont, ha nem egy sablont, nem egy újra meg újra ismétlődő, fantasztikus képességekről szóló sorozat másolatot szeretnél itt átnézni, akkor a ceremóniamester oldalamon a helyed.
Amennyiben, még itt vagy és olvasol tovább, akkor elmondom, mi van ezek helyett.
Van helyette elegancia(nem egy öltönyben tolom végig a szezont!),kifinomult stílus, egyéniség, minőségi és komoly ,100 %-os felelősség érzettel, garanciával ,teljes odaadással, empátiával, kellő, de nem tolakodó humorral kézben tartott profi lakodalom.
(ez nem nagyképűség, bár a fotósok véleményéről már fentebb írtam)
Arra szoktam mindenkit bíztatni, hogy ne egy web és facebook oldal jól mutató fotói szerint döntsenek csak, bár fontos az is!(szerintem nekem is vannak ilyen fotóim) és ne csak az árak vezéreljenek, mint akik jobbról –balra olvassák az éttermi étlapot.
Tudom, hogy az ár is befolyásoló tényező, de ahogyan mondják a jó nem olcsó, az olcsó nem mindig jó. Persze mindig van és lesz is olyan, aki olcsóbban megcsinálja.
Döntsenek úgy, hogy embert választotok ,ezért mindig szeretem az ajánlatomat arccal is párosítani, próbáljatok ki egy szimpátia beszélgetéssel. Bátran felvállalom magam, hiszen, nem csak nektek, hanem nekem is fontos, kivel és kinek szeretnék dolgozni.
„ Jó pénzért sz……….. , ny………… , akár gombot is varrok”
Nézd meg a videót, amit bevállaltam MEGNÉZEM
Nálam a forgatókönyvezés olyan mint egy Fine Dining menüsor megtervezése egy menő Gourmet étteremben. Amit mindig is tudni akartál a Fine Diningról, csak sosem merted megkérdezni. Sokan nem is értik miért lehet, egy tányérról lelógó prézlis húst krumplival lecserélni erre?
Nem egy nagy tányérra ejtett pötty, amit fogásnak hívnak! A fogások nem csak küllemükben szemet gyönyörködtetők, és már-már képzőművészeti alkotások, hanem ízeiben, zamatában egy tudatosan kialakított menüsor részei. Minden apró részletnek megvan a funkciója, a legutolsó morzsa is illeszkedik arra az ívre, amit a séf kitalált.
Nem akarlak meggyőzni arról, de hidd el, ez nem a sznobizmus magas foka, és nem a vastag pénztárcájú párok kiváltsága. Szerintem az ilyen forgatókönyv a mai haladó és modern esküvői felfogású pároknál(mint amilyenek ti is vagytok) ez egy alappillér, és sokan kezdenek rájönni, hogy a minőség és a szakértelem felé kell lépni.
Mindannyian nagyon sokfélék vagyunk és hozzátok sem illik bármelyik ceremóniamester. Bízzatok az ösztöneitekben. Kérdezzetek meg ismerősöket, az esküvőszervezőtöket, olvassatok véleményeket esküvővel kapcsolatos blogokban és amellett döntsetek, akiről kétely nélkül tudjátok: ő kell nekünk.
Sok-sok átélt esküvői szituáció, formálta és folyamatosan formálja a tudásomat,megfűszerezve a vele született tehetségemmel. Ez tesz még kifinomultabbá, amire neked csak egy igent kell mondani.
AJÁNLATOT KÉREKMit mond az a szolgáltató kolléga, aki dolgozott már ,és szeretne is még velem dolgozni?
Amennyiben szeretnél te is hasonló élményeket átélni, és te is szeretnél hasonló referenciákat írni rólam, akkor válassz engem!
Igen, szeretnénk Veled átélni