ESKÜVŐHELYSZÍNEK

Az esküvői helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb feladat. Szóljon ez rólatok, a vágyaitokról, elképzeléseitekről. Segítünk, hogy megtaláljátok azt az éttermet, szállodát vagy éppen csárdát, legyen szó téli esküvői helyszínről vagy különleges esküvői helyszínekről, a legfontosabb, hogy mindketten azt mondjátok: „Igen, ez az. Ezt kerestük.”

Esküvői helyszín Budapesten, esküvő helyszín Debrecen, esküvő helyszín Pest megye, kis esküvő helyszín, téli esküvő helyszín, különleges esküvői helyszín, vidéki esküvő helyszínek.


Hajók

hajos

Csodás élmény egy hajón fogadni a vendégeket és gyönyörködni a parton elterülő város fényeiben. Különleges hangulatot teremt egy vízi járművön megrendezett ceremónia, hiszen nem csak a környezet rendhagyó, de az érzés is, hogy a külvilágot teljesen kizárva csakis a hozzátok legközelebb állókkal osztjátok meg a nagy nap élményeit. Esküvő hajón az egyik legkülönlegesebb helyszín.

Romantikus kastélyok

_romantikus_800

Ha valóban mesébe illő esküvőre vágytok, nem is lehetne jobb választás, mint egy romantikus esküvői helyszín. Gyönyörű ódon épület, korhű berendezés, mégis minden igényt kielégítő felszereltség. Tágas termeinek és parkjának köszönhetően a nagyobb méretű vendégsereg befogadása sem okoz gondot, ha esküvői helyszínnek kastélyt választotok.

Csárdák

saricsarda

A falusi csárdában rendezett esküvő különleges élmény az ifjú párnak és a násznépnek egyaránt. Távol a városi atmoszférától, olyan, mintha időutazásban lenne részetek. Élvezhetitek a tradicionális ételeket és a népi hagyományok világát. Kiváló lakodalom helyszín.

Vízparti, tóparti helyszínek

vizparti_helyszin800_9

A szabadtéri esküvő helyszínek közül a legszebbek a vízpartiak. Egy esküvői helyszín tóparton vagy folyó mellett, olyan mintha nem csak egymással, de a természettel is eggyé válnátok. Például egy balatoni esküvői helyszín egyik legemlékezetesebb és leglátványosabb pillanata közös életetek első napján a víz fölött lenyugvó napot megcsodálni.

Wellness szállodák

wellness-szallodak

A wellness szálloda tökéletes helyszínválasztás azoknak, akik nem csak egybe kelni, de kikapcsolódni is szeretnének és egyébként is szeretik a fürdők világát. Emellett óriási előnye, hogy a vendégek biztosan nem fognak egy pillanatig se unatkozni és ki is tudják pihenni az esküvői buli „fáradalmait”.

Pincészetek,borászatok

pinceszet800

A borvidékeken rendezett esküvők nagyon különlegesek, ahol a tradíciók találkoznak a házasságkötés szentségével egy hangulatos, festői helyen. Hihetetlen élménnyel gazdagodnak a vendégek is egy pincészetben megrendezett, bor-, és sajtkóstolóval egybekötött esküvőn.

Lovasparkok

lovasparkok

Nyugalom, friss levegő, festői környezet és látványos bemutatók. Ha lovas parkban tartjátok az esküvőtöket, garantáltan természet közeli, különleges napban lesz részetek távol a nagyvárosok zajától.

Falusi pajta esküvő helyszínek

pajta800

Itt lehetőségetek nyílik, hogy egy varázslatos hangulatú, Igazi amerikai életérzésben legyen részetek. Nem szokványos helyszín, mely lehetőséget biztosít egy nem szokványos esküvőre.

Vintage esküvői helyszínek

retro800

A vintage a régmúlt korokból származó stílus, mely visszarepít az 1920-as évek stílusába, ahol a pazar és visszafogott részletek kiegyensúlyozzák egymást. Régies bájával garantáltan mindenkit magával ragad.

Középkori helyszínek

kozepkorihelyszin800

Mesébe illő középkori romantikát kínál egy valódi korhű helyszín. Hintók, pompás lakomák és fantasztikus mulatság egy lenyűgöző bálteremben, vagy akár a szabadban. A választás a ti kezetekben van, mi segítünk ezt az álmotokat megvalósítani.

Kúriák

bodrogi-kuria-wellness-hotel4

Egy kúriában tartott esküvő megidézi a tökéletes harmóniát. Egyaránt alkalmas beltéri és kültéri esküvő megszervezésére, ahol a násznép megtapasztalhatja, mit is jelent a „csendélet”, melyet még a lakodalom hangjai sem képesek elnyomni.

Vadászkastély

vadaszkastely_helyszin

A vadászkastély kisugárzása teljesen magával ragadja az embert, hiszen bár hasonlít más helyszínekhez a különlegesség terén, mégis valami egészen más érzés hatja át az ide érkező vendégeket. Hatalmas birtok, lenyűgöző környezet, melyek némi arisztokratizmussal fűszerezik meg az itt töltött időt.