RÓLUNK

Csapatunk fő tagjai, jómagam, Hurai Attila és párom, Dobrai Erika. Párként összeszokottan, közösen dolgozunk, ami az esküvőszervezés szempontjából kifejezetten előnyös felállás.

Mindamellett, hogy dupla lendülettel tudunk a felkéréseknek eleget tenni, a hozzánk forduló párok igényeit is két szemszögből látjuk. Nem tolódik el a figyelmünk egyik irányba sem, hanem mind a menyasszony, mind a vőlegény elképzeléseit maximálisan szem előtt tartjuk. Magát az esküvőt más szemüvegen át látja egy férfi és egy nő, mi pedig a sok éves közös tapasztalatnak köszönhetően ezeket az esetlegesen eltérő szemléleteket egy erős egységgé tudjuk kovácsolni.

Párosunk hölgy tagja, Erika, fodrászként kezdte a pályáját. A szépségiparban eltöltött évek során tökéletes rálátást szerzett az aktuális esküvői frizura és smink trendekre, valamint a professzionális szépségápolási termékek használatára. Otthonosan mozog az esküvői stílusok világában, jól ismeri a menyasszonyok szokásait, igényeit, emellett rendkívül kifinomult ízléssel rendelkezik és a finom bájjal fűszerezett tökéletes megjelenésre, harmónikus küllemre, egymáshoz illő frizura, smink és menyasszonyi ruha összhangjára törekszik.

Precizitása, érzéke az esztétikumra és eleganciára nagy segítség a különleges dekorációk, lenyűgöző virágdíszek, csokrok, design elemek, menyasszonyi-, koszorúslány-, vőlegény ruhák, esküvői kiegészítők megálmodásában is.

A férfi pólus képviseletében, eredeti végzettségem szerint is, én a vendéglátó ipari szakmákat képviselem. Az étkeztetési és szálláshely értékesítési vendéglátásban eltöltött évek során kellőképpen megismertem annak napos és árny oldalát, jól tudom, milyen részletekre kell odafigyelni, ha szeretnénk, hogy rendezvényünk valóban jól sikerüljön. Munkámnak és kiépített kapcsolatrendszeremnek köszönhetően jobbnál jobb esküvői helyszínekkel állok kapcsolatban, továbbá otthonosan mozgok a catering és esküvői zeneszolgáltatók világában is.

Elismert résztvevőivé váltunk a szakmában. Elismertségünknek köszönhetően a különböző szolgáltatók (éttermek, szállodák, dekoratőrök, fotósók) szívesen dolgoznak velünk, ügyfeleinknek minőségi kiszolgálást nyújtanak.

Szakmai elhivatottságtól vezérelve megszereztem az okleveles esküvőszervezői képesítésemet is a Prestige oktatási stúdió elismert oktatóitól tanulva.

Mindezek mellett 23 éve társtulajdonos vagyok egy másik sikeres vállalkozásban is, innen a jártasság a szolgáltatói szerződések világában. Ezt a sok éves tapasztalatot a házasulandó párok érdekeinek védelmében használom, megkímélve titeket a szerződések buktatóitól, az „apró betűs” részektől és a szolgáltatások nem megfelelő minőségű teljesítésétől. Nem marad egyetlen olyan részlet sem, amelyről ne esne szó. Így lesz életetek nagy napja valóban tökéletes.

Ekként alkotunk mi egy párost, elhivatottan, szívvel-lélekkel dolgozva azon, hogy minden egyes hozzánk forduló pár maximális kiszolgálásban részesüljön és felszabadultan élvezhesse, ahogyan esküvői vágyaik beteljesülnek.