Esküvői videó készítés

Megörökíti az érzéseket, hangulatot és mindezt olyan HD, FullHD vagy UltraHD minőségben adja vissza, mintha egy mozifilmet néznétek.

Ennek az esküvői filmnek ti lesztek a főszereplői, ezért úgy kell megörökítenie a nagy napot, hogy sok-sok év múlva is képes legyen visszahozni a legromantikusabb és legviccesebb pillanatokat is. Mi alapján ajánlunk nektek videóst? A felszerelése és esküvői tapasztalata alapján. Jól ismeri az esküvők világát, tudja és érzi, melyek azok a mozzanatok, amik majd boldoggá tesznek titeket, ha visszanézitek a kész filmen. Megörökíti az érzéseket, hangulatot és mindezt olyan HD, FullHD vagy UltraHD minőségben adja vissza, mintha egy mozifilmet néznétek.

Ma már nem is videósról, hanem cinematográfusról beszélünk, ha a technikának ilyen magas színvonalán kínálja szolgáltatását. Ő nem videózni, filmezni fog az esküvőtökön. Tényleg mindent elkövetünk, hogy ti legyetek a nap főhősei! Élő egyenes adásban mondhatjátok ki a boldogító „igen”-t, de a lagzi legtutibb jelenetei is fent lehetnek a világhálón. Nincs más dolgotok, mint megadni kik nyerhetnek betekintést a streamekbe. Valódi Y generációs találmány az esküvő Facebookon, Instagramon és Youtoub-on való élő közvetítése.