Ceremóniamester ajánlás

A ceremóniamester ajánlás nagyon fontos referencia lehet.
Az alábbi ajánlás egy elégedett házaspártól érkezett.
” Mindenkinek teljes szívből ajánljuk Attilát. Ahogy a foglalkozásában is benne van, Ő egy igazi Mester.
Az egyeztetések majdnem egy évvel a nagy Nap előtt kezdődtek és ahogy közeledtünk időben az esküvőhöz, a legapróbb részletekbe menően, szinte percre pontosan át tudtuk beszélni a közel 1 napos programot. Amit igazából nem csak papíron, de az esküvőn is végig tudtunk tartani.
Nem véletlen, hogy a násznép és az összes többi szolgáltató el volt ájulva ettől a szervezettségtől és a színvonaltól. Nem is igazán tudtunk olyat kérdezni, kérni, amiben ne segített volna azonnal. A vőlegényi öltönyre is Tőle érkezett a tökéletes ajánlat. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mert a legjobb ceremóniamesterek közé tartozik, az egyszer biztos. Sikerült annyira jól összerakni az esküvő menetrendjét és annyira jól irányototta az eseményeket és a násznépet, hogy sikerült a saját esküvőnk minden egyes percét élveznünk, aminél nagyobb ajándékot nem is kaphattunk volna.
Szóval lényeg a lényeg, köszönünk szépen mindent és ahol csak tudunk, Téged fogunk ajánlani! És ha valaha is ceremóniamesterre lenne szükségünk, biztos  Téged fogunk megkeresni.”
Eszter és Gábor