Ceremóniamester országosan, Esztergomból

A ceremóniamester és a menyecske

A menyecske és a ceremóniamester

Ceremóniamester országosan, Esztergomból.

Hurai Attila vagyok, ceremóniamester, hangulatfelelős, XXI.századi stílusban!

Ceremóniamester, és nem versmondó ,népies vőfély.:)

Úgy gondolom,hogy mindenki szeretné a saját esküvőjét a legtökéletesebben megszervezni.

A ceremóniamester kiválasztásakor is vanak elképzelései,  hogy milyen legyen, de legfőképp, milyen ne legyen az a személy, aki a Nagy Napjukat majd levezényli.

Olyan ceremóniamestert keres, aki kreatív, laza, elhivatott és sokoldalú.Aki FIX. áron, utólagos költségek nélkül, előre megbeszélt, közösen felépített, és megírt, de nem túlszervezett forgatókönyv szerint vezeti le a Nagy Napot.

Az esküvőkhöz való hozzáállásom egyedi és rugalmas. Kreatívan gondolkodom, mert ez egy különleges nap minden jegyes pár életében.

A jó CM.-nek azon kell ügyködnie, hogy az esküvő igazi élmény legyen a párok,  és a meghívott vendégeik számára, ha kell, akár a szakma elavult szabályait is elhagyva.

Úgy kell kommunikálni, és olyan stílusban irányítani az egész napot, hogy a 9 évestől a 99 évesig mindenki jól érezze magát.

Mindenki olyan felejthetetlen esküvőt szeretne, ahol Ő és élete párja  a főszereplő, és róla szól az a bizonyos Nagy Nap!:))

Én egyedi módon, egyedi programokkal, igény szerinti játékokkal dolgozom, hogy a Nagy Nap különleges, és csak a Tiétek legyen.

Mint ceremóniamester, fontosnak tartom, hogy mindent kézben tartsak és a megbeszéltek szerint irányítsak – nálam ez mindennek az alapja.

Megnyugtató magabiztossággal, minden terhet és aggodalmat leveszek a vállatokról.
Nektek és vendégeiteknek csak élvezni kell a nagy nap minden eseményét.

Láthatatlan módon fogva a kezeteket, a kellő pillanatokban, se túl sok-se túl kevés attitűddel jelen vagyok, felszólalok, tájékoztatok.

Kellő, de nem tolakodó humorral, stílusos esküvőt varázsoljunk.Ez a cél!!

Munkamorálom garancia arra , hogy a megbeszéltek alapján proaktívan dolgozzak és minden egyes lépés során első osztályú minőséget biztosítsak a pároknak.
Érezzétek magatokat biztonságban a Nagy Napotokon, hogy a legjobb formában legyetek!!

Amennyiben a döntésben elsődleges szempont a szakmaiság, a maximalizmus, és az elhivatottság, akkor elképzelhető, hogy engem kerestek.

Hiszek az alkoholmentes munkavégzésben, és hiszem, hogy a jó munkának van még becsülete, és megfizethető ára ebben az országban.

 

Kellemes, örömteli szervezést és készülődést kívánok!