Esküvő télen

Az esküvőszervezést illetően a nyári időszak a legnépszerűbb és a tél kevesek számára vonzó évszak pedig számos előnnyel jár. A csodás hófödte táj, a karácsonyi hangulat, a kandallóban ropogó fahasábok meghitt hangulatot varázsolnak.

A téli esküvő előnyei:

Az esküvői fotóitok mesebeli havas tájakon készülhetnek. Az ünnepi esküvői dekoráció, a gyertyák, a forró italok különlegessé teszik a nagy napot.

Gazdaságosabb a téli esküvő a nyárinál. A szolgáltatók a kisebb keresettség miatt olcsóbban kínálják a szolgáltatásaikat, így jelentős megtakarítás érhető el. A drága élő virágok helyett a szezonális kiegészítők tökéletes ünnepi hangulatot varázsolnak.

A menyasszonyi és koszorúslányruhák is olcsóbbak és különleges menyasszonyi ruha lehetőségek közül választhat az ara. A téli hangulathoz elegáns, hosszú ujjú csipke vagy bársony ruhacsodák választhatók, ami kiegészíthető szőrmebundával vagy pelerinnel.

A hagyományos vörös rózsacsokor csodásan mutat a sok szikrázó fehér mellett, de egy világosabb virágokból álló csokor is lenyűgözővé tehető gyöngyökkel, örökzöldekkel, téli termésekkel vagy bogyókkal.

A téli dekoráció is izgalmas lehet

A dekoráció is illeszkedjen a téli hangulathoz. a fehér színt érdemes alapul venni és arannyal vagy ezüsttel kombinálni. Szerepelhet még az elegancia jegyében a vörös vagy a királykék és a téli termések, tobozok, színes bogyók a gyertyák és mécsesek fényében mesebeli karácsonyi hangulatot varázsolnak a helyszínre.

A téli hangulatot megteremthetjük már a meghívó tervezésekor illetve kivitelezésekor. A stílus lehet karácsonyi ragyogásban fürdő vagy a természet ihlette letisztult kivitelűek. A téli hangulatot fokozhatjuk, ha a teríték kiegészítéseként például az ültetőkártyát tobozba vagy fenyőágra illesztjük.

Forralt bor, forró csoki

A menüben is követhetjük a téli hangulatot. A forró italok, mint például a forraltbor vagy forró csoki és végtelen ízvariációban elérhető finomabbnál, finomabb teák a megszokott italok mellett megszínesítik a kínálatot.

Könnyen elérhető helyszínek: a téli esküvőt kevesen választják, így több szabad időpontból választhatunk. A kastélyok, kúriák, báltermek remek téli esküvői helyszínül szolgálhatnak. A vendégek teljes létszámban való megjelenésére is nagyobb eséllyel lehet számítani, senki sem mondja le a részvételt, mert éppen nyaralni van.

A puha hó alatt alvó természet szépsége különleges hangulatot és meghittséget varázsol a nagy napon. Ha igazán elegáns és kifinomult esküvőt akarunk szervezni akkor a téli időpont választás remek döntés.