Esküvő trendek „2020”

Ma már szinte elmaradhatatlan a leány illetve legénybúcsú és az esküvőiruha trend is sokat változott az elmúlt évek alatt, lépést tartva az aktuális divattal.  Ma az esküvőkre sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint bármikor eddig. A szertartás, a stílus az esküvői dekoráció és főleg a menyasszonyi ruha folyamatos változáson mennek át.

Mi a trendi 2020-ban?

2020.-ban aki igazán trendi akar, lenni az nem elégszik meg egyetlen esküvői ruhával a nagy napra. A manapság nagyon divatos és valóban csodaszép templomi esküvőn lenyűgöző, uszályos ruha az igazán divatos és a lagzira egy könnyedebb, a test vonalát kihangsúlyozó szexi ruhaköltemény jár a menyasszonynak. 2020-ban a tüll nagy szerepet fog kapni az esküvői ruhadivatban. Romantikus és könnyed anyag lévén tökéletes választás, ha menyasszony különc megjelenést szeretne a Nagy napon. A tüll mellett a viktoriánus beütésű, konzervatív, mégis romantikus ruhák is újra divatosak lesznek 2020-ban.

Környezetvédelem az esküvőn is

A fenntarthatóságot ma már nem lehet figyelmen kívül hagyni. az életünk minden területén megjelenik, ami igazán örvendetes. A műanyagtól mentes vagy húsmentes esküvők ma már gyakorinak számítanak. Minden alkalom jó alkalom arra, hogy figyeljünk a környezetünkre és igyekezzünk a lehető legkevésbé terhelni. Ezzel az esküvőnkön akár másokat is bevonhatunk a környezetvédelembe, olyanokat, akik erre eddig nem igazán figyeltek. Ha csupán apró dolgokkal, de mindannyian hozzájárulunk, hogy kisebb legyen, az ökológiai lábnyomunk akkor eredményesek lehetünk az esküvőszervezés során is. Papír alapú meghívó helyett lehet online meghívót küldeni. Ha ragaszkodtok a papírhoz, akkor az lehet újrahasznosított.

Szertartás festői környezetben

A külső helyszínen tartott szertartás is egyre gyakoribb. Festői környezetben az eleve varázslatos hangulatban kimondott igenek még akkor is nagyon csábítók, ha az időjárás eléggé befolyásolja a hangulatot. Ha van „B” tervünk minden eshetőségre akkor nem kell aggódnunk és a belső helyszín lenyűgöző dekorációjával is ámulatba ejthetjük a násznépet. Az egyediség és személyre szabottság nagy érték az esküvők világában is.

Nagyvárosi esküvő és a háziállatok

Divat lesz a street food ételbár. A párok egyszerű és emlékezetes vacsora élményre vágynak, amit tökéletesen kiszolgál egy kreatív ételbár. A nagyvárosi esküvők a céltudatos, időhiányban szenvedő párok esküvői, amelyeknek remek helyszínül szolgálnak az igényes szállodák vagy kastélyok.
Ha egy kutya büszke gazdái vagyunk, akkor semmi okunk sincs rá, hogy kedvencünket otthon hagyjuk a nagy napon. Ő is kaphat némi virágdíszítést a nyakába és akár gyűrűt is rábízhatjuk.