Esküvői dekor a helyszínre hangolva

Az esküvő napja mindenki számára egyedi és különleges nap és ennek kinyilvánítása sokféleképpen lehetséges. Az egyik ilyen az esküvői helyszín dekorációja vagy egyszerűbben az esküvői dekoráció. A varázslatos dekoráció minden menyasszony egyik nagy álma és az esküvőszervezés egyik legizgalmasabb feladata.

A helyszín meghatározza az esküvő dekoráció stílusát

Az esküvői helyszín kiválasztása már részben meghatározza, sőt valamelyest be is határolja a dekoráció jellegét, hiszen az alapszíneket és hangulatot megadja, de rengeteg ötlet van a tarsolyunkban, hogy elvarázsolhasd a násznépet. Érdemes a helyszínt magát úgy választani, ami összehangolható a szín elképzelésünkkel, vagy hely színeinek ismeretében hangoljuk át az elképzeléseinket. A dekoráció hangulata és a helyszín hangulata mindenképpen legyen összhangban egymással. Ebben sokat segíthet nektek az esküvő dekoráció csapatunk sokéves tapasztalattal és kreativitással bármilyen helyszínt lenyűgözővé varázsolva.

Kiindulási pont a helyszín színvilága

A helyszín legfontosabb elemeit érdemes alapul venni a dekoráció alapelemeinek kiválasztásakor. Például ha sok a faborítás a helyszínen, akkor oda remekül illik majd a vintage vagy a rusztikus stílus.  Ha nagyon elegánsra tervezitek az eseményt, akkor a legjobb helyszínválasztás egy villa vagy elegáns kastély. A kiváló esküvői dekorációval a vendégeket már az érkezésükkor ámulatba ejtheted és ezzel ünnepi hangulatot teremthetsz.

A menyasszony ízlése  meghatározó

A menyasszony ízlése minden esetben meghatározó, kicsit a vőlegény vendégei előtt is bemutatkozik ezzel az új ara. A menyasszony ruhája és a menyasszonyi csokor színei is legyenek, összehangolva a dekorral és minden mással is. A neten számtalan ötlet kínálja a magát a megvalósításra. A tervezéskor arra is érdemes figyelni milyen lesz a felszolgálás, mert ha tálszervízes felszolgálási módot választotok, akkor kevesebb hely fog maradni a dekoráció számára. A túlzsúfolt hatást érdemes elkerülni.

A körasztal nagyobb teret ad a dekorálásnál

Körasztalos elrendezésnél az asztal közepe elég sok helyet kínálhat a dekor számára, de táblaasztalok esetén jó előre tisztázni, hogy mekkora és hány darab tálnak, tányérnak kell majd helyet hagyni. Mi is kínálunk ötleteket, amelyeket megvalósíthatsz velünk kézen fogva. Kérjük, tekintsd meg weblapunkon az eddig elkészült munkáinkról szóló összeállításunkat és kérd ajánlatunkat akár az esküvői dekoráció, tervezésében illetve kivitelezésében. További tájékoztatásért szolgáltatásainkról, kérlek, keress minket elérhetőségeink bármelyikén.