Feladatok az esküvő előtti hétre

Az esküvő előtti héten elmondhatjuk, hogy a kemény munka a sok-sok hónapnyi szervezés után a célegyenesbe kerültünk. a szolgáltatók rajtra készen, minden eldöntve, kiválasztva, de hátra dőlni még nem lehet. Van még néhány tennivaló, de nem kell egyedül végezned ezeket sem.

Próbálj fel együtt mindent, amit viselni fogsz!

Ne csak a ruhát, hanem a fátylat, a cipőt, az ékszereket, amelyeket viselni fogsz. Sétálj benne, lépcsőn is és a mosdót is érdemes felkeresned, főleg ha abroncsos nagyszoknyás ruhát választottál.
A cipődet ne az esküvő napján kezd el betörni. Minden nap vedd fel egy kis időre a lakásban, vékony zoknival, hogy fel ne törje a lábad. Vannak cipőbe ragasztható zselés sarokvédők, érdemes kipróbálni ezeket is.

A munkahelyi teendők listáját is érdemes átnézni és minden feladatot előre elvégezni, amit csak lehet, hogy en legyél nagyon elhavazva feladattal az esküvő előtti héten. Ilyenkor a kollegák is segítőkészebbek és szívesen átvesznek tőled egy, két feladatot.

Egyeztetés az esküvőszervezővel

A gyűrűiteket, ha már most hordjátok, tisztíttasd meg az ékszerésznél. Így teljesen újnak fognak látszani.
Az esküvő előtti héten üljetek le az esküvőszervezővel és nézzétek át a már kész forgatókönyvet maradt-e valami eldöntendő kérdés vagy elvégzendő teendő. Kérjétek, meg minden szolgáltatóval egyeztesse az érkezési időpontokat.
A szerződések fizetési határidejét is ideje ellenőrizni és előre kiborítékolni a pontos kifizetendő összegeket. Néhány sor köszönőlevelet is mellékelhetsz.

Apró ajándékok

Kedves gesztus s koszorúslányokat apró ajándékkal meglepni a szervezésben való munkájukért, a lánybúcsúért. Néhány kedves sort is mellékelj.
Készíts össze esküvői túlélőcsomagot. Legyen benne pótharisnya, ragtapasz, kisolló, varrókészlet, hajlakk, fájdalomcsillapító.
A manikűröst, pedikűröst az esküvő előtt 1-2 nappal időzítsed, minél frissebbek legyenek a körmeid.

Pihenés, pihenés, pihenés

Aludd ki magad, a kipihentségnél nincsen jobb szépítőszer.
Tölts el minőségi időt a vőlegényeddel. Ha ez csupán egy közös kávézás, mert nincs többre idő az is remek. Ez alatt, ha lehet, ne az esküvőről beszélgessetek.
Páros masszázsra is mehettek vagy csak sétáljatok kézen fogva, gondtalanul. Csináljatok bármit együtt, ami pihentet.

A legfontosabb hogy összeházasodtok és ez akkor is csodás, ha menetközben néhány apróság nem lesz teljesen tökéletes.