Fotósarok a vicces pillanatokért

Napjainkban egyre népszerűbbé válik a Nagy napon a fotósarok, ami lehetővé teszi a vendégek számára, hogy emlékül hazavigyék az itt készített képeket. A vidámság és móka garantált, hiszen mindenki ünnepi hangulatban van és a jókedv egyébként is ragadós. Az ifjú pár számára is kedves emlékekké válnak majd az itt készült képek, ahol nem kötelező tökéletesen kinézni, elég, ha vidámak és boldogok. A násznép által készített képekből külön album is készülhet.

Különleges megoldások születhetnek

Különböző fotóhátterek választhatók. Különleges kreatív megoldások születhetnek, ezeket érdemes az esküvő tematikájához, színvilágához igazítani. A selyem vagy papírvirágokból álló háttér remek kiegészítője a romantikus esküvőknek és mindenki számára előnyös hátteret biztosít.
Remek megoldás lehet az üres képkeret, amely egy állványon helyezkedik el és a vendégek e mögé állva csodás, már eleve keretes fotókat készíthetnek magukról. Vicces fotó kellékeket is elhelyezhettek, hogy akinek kedve van, használja őket.

A képek megmaradnak emlékül

Ha fényképezőgéppel vagy ipoddal készítitek a képeket, akkor a számotokra megmaradnak a képek, és bármikor újra megnézhetitek őket, vagy nyomtathattok ki belőlük album vagy fotómontázs készítéséhez.
Magát a fotósarkot is dekoráljátok a többi dekorációval összehangoltan. A kész kinyomtatott képeket feltűzhetik a vendégek egy nagy táblára, egy kedves üzenettel kiegészítve. Akár egy fotóalbumba is kerülhetnek, ezek a képek ahol szintén helyet kaphatnak a párnak szóló jókívánságok és kedves üzenetek.

Fotókabin

A fotókabin egy professzionális fényképezőgép, vaku, érintőképernyős számítógép és egy szintén profi fotónyomtató, amelyek egymással összeköttetésben állnak. A legprofibb digitális fotótechnikát ötvözi egyedi megjelenéssel. A külső megjelenése is egy kabin, amely hordozható, és amelyet kibérelhettek a lakodalmi mulatság idejére és a vendégeitekkel együtt remek szórakozást nyújthat. Érdemes ide is mókás kellékeket biztosítani a hangulatot fokozandó. A fotókabin fesztelen, mókás közösségi tevékenységet kínál a résztvevők számára. Az elkészült képek emailben is továbbíthatók vagy feltölthetők az internetre.

A lényeg, hogy számos változat létezik a fotósarok létrehozására. Legyetek bátrak és kreatívak és válasszátok ki a  számotokra leginkább működő megoldást, vagy álmodjátok meg a ti egyedi fotósarkotokat. Ehhez számos ötletet találtok esküvő magazinokban és portálokon.