Jegyes fotózás –miért jó, ha választjátok?

A jegyes fotózás egyre inkább elterjedőben van. Számos fotós már eleve olyan csomagokat kínál a házasodni kívánó párok számára, amelynek rész e jegyes fotózás is. Ennek számos előnye van. Az egyik, hogy jobban megismerhetitek egymást a fotóssal és élesben a nagy napon már a kezdetekkor sokkal könnyedebb lehet a hangulat és a fotózást magát is szokhatjátok. A legnagyobb előny pedig persze az, hogy készül rólatok egy csodás, megismételhetetlen fotósorozat, amelyet bármikor elő vehettek és gyönyörködhettek magatokban. Az esküvőszervezőtök is szívesen ad tippeket a fotózással kapcsolatosan.

Az elkészült képeket a meghívóhoz is használhatjátok

A készült képeket felhasználhatjátok a meghívóhoz vagy a rólatok készült diavetítéshez, amelyet a násznép számára készítetek. A jegyes fotózás időpontja többnyire nagy nap előtt néhány héttel vagy hónappal történik. Konkrét ötlet már előre kiválasztott helyszín tervvel is készülhettek rá, de a fotós is biztosan örömmel ad tippeket, ajánl már bevált helyszíneket. Varázslatos természetfotók egy botanikus kertben, őszi séta az erdőben vagy sütizés a cukrászdában ahol megismerkedtetek, bármi lehetséges.

A hétköznapi öltözék megfelelő

Sokan túlgondolják az öltözéket a fotózásra. A hétköznapi kedvenc farmer egy fehér pólóval hibátlan választás lehet. Jó, ha kicsit egymáshoz öltöztök, de nem kell ikerként egyforma ruhában érkezni a fotózásra. Tökéletesen elegendő, ha a vőlegényen például piros tornacipő van, akkor a menyasszonyon van egy piros kendő vagy kardigán. A nagyon sportos darabokat érdemes kerülni, mert nem igazán szokott jól mutatni a fotókon a maci naci.

A túl sok színt érdemes elkerülni

A túl sok színt, feliratokat is érdemes elkerülni, kivéve, ha pontosan erre az alkalomra készült. Ami színesebbé teheti a képeiteket és érdemes elhozni a kutyátokat, főleg ha mindketten kutyások vagytok és esetleg a kutyáitoknak köszönhetitek, hogy ismeritek egymást. A macskás fotók inkább otthoni környezetben jöhetnek létre, de miért is ne. A lovasok nem kérdés, hogy egy lovastanyán fogják kérni a fotózást, de ne fogjátok vissza magatokat. Bármi és bárhol megvalósítható, csak a fantátiátok szab határt.