Leánybúcsú ötletek

A leánybúcsú vidám és emlékezetes esemény, amelyre még sok év elteltével is vidáman emlékezünk vissza. Több típusából választhatunk, ami fontos, hogy mindig a menyasszony igényeit figyelembe véve válasszunk. Akár az esküvőszervező is is remek tippekkel szolgálhat.

Hagyományos leánybúcsú: vidám eszem, iszom társajátékok, semmi extra, egy vidám csajos este.

Pikáns éjszakai buli: ereszd el a hajam, sztriptíz táncosokkal, ha a menyasszony nagyon vagány erotikus feladatokat is kaphat.

Exkluzív leánybúcsú: bérelt luxusnyaralóban vagy hotelben együtt szórakozni méltó lezárása a szingli korszaknak.

Extrém szórakozás: sportos, vagány menyasszonyok értékelni fogják a sziklamászást vagy a siklóernyőzést. Biztosan örök emlék marad.

Leánybúcsú feladat ötletek:

Felelsz vagy mersz:

A menyasszony zavarba ejtő kérdéseket kap, amelyekre ha nem tud válaszolni, akkor innia, kell, vagy valamilyen feladatot kap.

Keresd meg a pasit

A menyasszony feladata megkeresni az előre összeírt pasi típusokat, például vörös hajú kék szemű, magas szakállas, szemüveges hosszú hajú, és a meg talált pasiktól szereznie kell egy puszit. Nagyon vidám helyzetek születhetnek a játék során, amire sokáig emlékezhettek.

Emlékkönyv

A menyasszony feladata, hogy járjon körbe az utcán vagy szórakozóhelyen és kérjen meg férfiakat, hogy házassággal kapcsolatos tanácsokat írjanak bele.

Milyen volt az első csók?

A résztvevők mindegyike mesélje el milyen volt élete első csókja.

Legkedvesebb emlék

Minden résztvevő írja le egy lapra mi volt az a legkedvesebb emléke a menyasszonnyal kapcsolatban és az este folyamán olvassátok fel. A menyasszony feladat ki találni ki írta a sztorit és ki kell egészítenie a saját verziójával.

Igaz vagy hamis

Szedjetek össze történeteket a menyasszonnyal kapcsolatosan és írjátok le. Legyenek közöttük valódiak és kitaláltak egyaránt. Kerüljenek bele egy kalapba és az este folyamán húzzatok belőlük és a felolvasás után tippeljetek, igaz vagy hamis. Aki nem találja, el annak innia kell.

Tökfej játék

Üljetek körbe és mindenki mondjon egy az esküvő témával kapcsolatos szót úgy, hogy az előtte elhangzottakat is elismétli. Választhatjátok, hogy csak anászéjszaka a játék témája. Vidám percekre, sok kacagásra számíthattok.

„Én még soha”

Mindenki megfogalmaz egy állítást: például én még soha én még soha nem voltam részeg. Aki már csinált olyat, amit a másik állít, annak innia kell.

Klasszikus lánybúcsús játékok

A lánybúcsú napján elő vehetitek a klasszikus játékokat is Activity, Monopoly és társai. Lehet karaoke-t is játszani. A közös éneklés remek hangulatnövelő és együtt slágereket énekelni nagyon mulatságos.

  • Lánybúcsús feladatok
  • Aláírás és telefonszámgyűjtés pólóra
  • Petrezselyem árulása szórakozóhelyeken
  • Fiúk toborzása csoportképhez
  • A menyasszony hívjon fel egy a vőlegényével megegyező nevű férfit és közölje vele, hogy hozzá megy feleségül.
  • Héliumos lufis éneklés