Romantikus Valentin napi leánykérés

Nem egyszerű megválaszolni a kérdést, hiszen ez nagyon ízlés és emberfüggő jó ötlet-e megkérni a kedvesed kezét Valentin napkor. Már magáról a leánykérésről is nagyon sokféle a vélemény, így ami az egyikük szerint csodás más szerint giccses túlzás. Vannak, aki szerint nem kell ünnephez kötni magát a lánykérést, mert ezzel kevésbé kerül reflektorfénybe maga az esemény.

Bevált helyszínek a leánykéréshez

Az interneten számos megható és romantikus történet szerepel videó vagy képek és leírás formájában ahol jóképű fiatalemberek megkérik a kedvesük kezét és ők többnyire meghatottan igent mondanak. Van, aki az Eiffel torony tövében teszi ezt meg van, aki a mozi nézőterén, de a karácsonyfa fényeit sokan választják a jegygyűrű ragyogásának fokozásához. Kreatív ötletekben nincs hiány.

A Valentin nap kevésbé népszerű

A tapasztalatok szerint Valentin napi leánykérésből már koránt sincs ilyen sok, sőt inkább vicc tárgya lett ez nap, amikor járókelőket viccelnek meg kamu leánykéréssel ahonnan a vőlegény jelölt elszalad, néhány ezzel kapcsolatos videó szerint. Ennek bizonyára az lehet az egyik oka, hogy sokak szerint maga a Valentin nap is giccs és úgy gondolják csupán a csokoládét és virágpt árusító üzletek nagyobb forgalmának generálására való. Emellett az éttermek is megtelnek ezen az estén, mert a piros rózsacsokor mellé kötelező vacsorázni, vinni a kedvesünket neki pedig kötelező ezt forró öléssel meghálálni.

Végeredményben megállapíthatjuk, hogy kis hazánkban nem ért el nagy népszerűséget ez az egyébként szép szokás. A Valentin napi leánykérés kicsit olyan lehet, mintha karácsonykor van a születésnapunk. Két ünnep és mégis csak egyszer ünneplünk és lehet, hogy az ajándék is összevont, pedig ajándékot kapni mindenki szeret, a nők pedig kiváltképp. A karácsonyi leánykérés azért kézenfekvő mert akkor együtt a család és egyébként is ünnepi a hangulat. sokan pedig szeretik azonnal megosztani a családjaikkal a jó hírt.

Boldognak lenni bámikor lehet

Szóval mi nem javasoljuk a Valentin napi leánykérést, de ha valamiért mégis ez látszik a legkiválóbb alkalomnak az elköteleződésre, akkor sok boldogságot kívánunk.
a gyűrű felhúzása után pedig tudunk ajánlani egy remek esküvőszervezőt.