Stresszoldás menyasszonyoknak

Stresszoldás menyasszonyoknak

A legfontosabb hogy ne legyenek lehetetlen elvárásaink saját magunkkal szemben, és ha nagy lagzit tervezünk, kérjük esküvőszervező segítségét. Ő már tudja, mire kell odafigyelni, vannak megbízható szolgáltatók az ismeretségi körében, akivel már dolgozott együtt és főleg személyesen nem érintett, tehát higgadt és alapos. A felbukkanó nehézségeket dráma nélkül megoldja.

Kérj segítséget!

Ha semmiképpen sem szeretnénk külsős embert bevonni a szervezésbe, akkor kapjanak feladatokat a családtagok és a barátok és véletlenül se akarjunk mindent mi magunk megoldani.

Csak az igazán fontos dologokra összpontosítsunk. Ha elengedhetetlenül fontos a valódi porcelán étkészlet és a drága pezsgő, akkor legyen az, de a pár boldogságát nem befolyásolja, miből fogyasztják el a vendégek a vacsorát, és hogy milyen drága italokat isznak. Boldogok attól lesznek, ha látják, hogy TI azok vagytok. A szerelmetek beragyogja az esküvő helyszínét és mindenkire átragad. 

Nem baj ha mérges vagy

Ha mérgesnek vagy nyűgösnek érzed magad menyasszonyként az is teljesen rendben van és az is hogy nem vagy felhőtlenül boldogok a szervezés fárasztó feladatai miatt.
Ilyenkor érdemes felhívni egy kis gyorssegélyért a koszorúslányokat. Nekik biztosan lesz valami remek ötletük, hogy kecmeregj ki a borús hangulatodból. Egy közösen elfogyasztott forró csoki mellett megoszthatod velük a gondolataidat és feltöltődhetsz. Ne aggódd túl hogy vajon nem unják-e a nyafogásodat. Hasonló helyzetben te is zokszó nélkül meghallgatnád, őket ahányszor csak igénylik. Számos alkalmad lesz rá, hogy viszonozd a szívességet.

Kapcsolódj ki!

Hallgasd a kedvenc slágerjeidet és ne fogd vissza magad ha táncolhatnékod támad. Akár egy spontán csajbuli is belefér. Egy kis ereszd, el a hajamat eloszlatja az aggasztó gondolataidat.
Stresszoldónak a takarítás vagy kerti munka is kiváló módszer. Amíg a lakás és a kert szépül a terhes gondolatok is eloszlanak. Tiszta és rendezett környezetben a gondolataid is kevésbé lesznek összekuszálva.

Minden rendben lesz!

Nyilvánvaló hogy az a vágyunk, hogy minden csodálatos legyen a nagy napon ám azt nem szabad elfelejteni, hogy az esküvő valójában a szerelmünk vállalása ország-világ előtt. Ha nem olyan finom a torta, mint ahogyan vártuk vagy kicsit gyengébben muzsikál a zenekar, mint ahogy reméltük attól még a szerelmünk ott vár az oltárnál és a házasságunk még lehet felhőtlenül boldog. Minden más eltörpül emellett és tulajdonképpen lényegtelen. A megoldandó feladatok közül egyszerre csak egyet oldj, meg és ne azt nézd, hogy milyen sok van még.
Ismerd el, hogy milyen sok mindennel elkészültél már és jutalmazd meg valami aprósággal. Ha hajlandó vagy lazítani minden könnyebb lesz a számodra és a környezeted számára is.