Szülőköszöntő ajándék ötletek

A polgári szertartás részeként szokás, hogy a házasulandók megköszönik a szülőknek a gondoskodást, szeretetet és törődést. Az ajándék általában virágcsokor és márkás bor egyedi az eseménnyel kapcsolatos címkével.

Vannak párok, akik a szertartás előttre vagy utánra helyezik át az ajándékok átadását és hagyományos ajándékok helyett valami különlegessel, egyedivel és személyre szólóval lepik meg az örömszülőket. Az ajándéknak nem kell mindenképpen virágnak lennie lehet élményajándék is.

Tudás vagy élmény ajándék

Egyre inkább terjedőben vannak a tudást vagy élményt nyújtó ajándékok. Sokan egy érdekes tanfolyamot szívesen választanának, de nem akarnak rá költeni, így például az örömanya részt vehet végre a hőn áhított selyemfestő tanfolyamon vagy végre angolul tanulhat.

Az örömapa pedig elmehet a barátaival közös utazásra, amit egyébként nem engedne meg magának vagy részt vehet egy koktélkészítő tanfolyamon. A lényeg, hogy valami olyasmit kapjanak amire régóta vágytak, de valahogy mindig elmaradt a megvalósulás.

Szülőköszöntő ajándék laza szülőknek

Vannak, akik számára az jelenti az igazi feltöltődést, ha szép környezetben pihenhetnek. Egy kellemes, pihentető masszázsra is érdemesek a szülők és bármelyik örömanyát boldoggá lehet tenni egy wellness csomaggal, amelynek a segítségével kényeztetheti magát és szépülhet. Ha az örömszülők kedvelik egymás társaságát akkor akár négyesben is eltölthetnek egy kellemes hétvégét.

Kulturális élmény ajándékba

Számos szülőt boldoggá lehet tenni színház vagy koncertjeggyel is, vagy ha nagy rajongók akkor a bérlet is remek ajándék lehet. A kiállítások is sokakat vonzanak, a humor kedvelőinek pedig egy stand up comedy előadással szerezhettek nagy örömet. A nem szívesen kimozduló szülők magazin előfizetést vagy könyvet is kaphatnak ajándékba.

Ajándék aktív szülőknek

Örökmozgó szülők számára örömteli ajándék lehet egy bowlingozás vagy fallabdázás lehetősége is. A táncparkett ördögeinek bérlet a kedvenc klubjukba. A gyalogtúrák szerelmeseit pedig vigyétek el a hegyekbe kirándulni. A legfontosabb, hogy a szülőket ismerve valóban olyan ajándékot kapjanak, aminek tudnak örülni.

Az aktív sportos életet élő örömszülők számára szóba jöhet belépő egy kalandparkba, ahol megkaphatják a szükséges adrenalint. A sebesség rajongói élvezni fogják a bobozást vagy a gokartot. Nagy élmény lehet a számukra egy ajándék sétarepülés is.

A biztonságot előnyben részesítők számára virtuális élmények is a rendelkezésre állnak különböző szimulátorok formájában, ahol 100 százalékos biztonságban szerezhetnek olyan új élményeket, amelyekre a valóságban kevés lehetőség adódik, mint például a repülőgép vezetés vagy az autóversenyzés.

Ha ezeknél valami személyesebbet szeretnél adni akkor írhatsz egy levelet, amelyben összefoglalhatod mindazt, amit kaptál a szüleidtől, mindazt amiért hálás vagy. Ez pénzben ugyan nem mérhető ajándék, de a sikerben biztos lehetsz.

Az ajándékok lehetnek egyenként személyre szólók, de ha van közös érdeklődési körük a szüleidnek, akkor sokkal nagyobb öröm lehet együtt átélni. Ha jóban vannak az örömszülők akkor mehetnek együtt az apák és valami nőcis programra az anyák.

Bármit is adtok, fontos, hogy szívből adjátok, ez esetben biztos sikerre számíthattok.